Orthomoleculair diëtist
Angela is al meer dan 10 jaar bezig met gezondheid en voeding. Door haar eigen gezondheidsuitdagingen heeft ze veel geleerd en ervaring opgedaan.
De artikelen van Angela zijn zoveel mogelijk gebaseerd op wetenschappelijke studies die evidence-based zijn. In de opleiding tot orthomoleculair diëtist heeft zij geleerd hoe zij goede onderzoeken kan selecteren.
Angela werkt als orthomoleculair diëtist, schrijver en receptontwikkelaar, en wordt gekarakteriseerd door een grote interesse in voeding, gezondheid en het oplossen van ingewikkelde gezondheidscasussen. Het helpen van mensen om beter in hun vel te zitten staat als centraal thema steeds voorop.
De artikelen die onder de naam van Angela staan, zijn veelal tot stand gekomen na overleg met onze andere interne deskundigen. Op die manier houden wij de kwaliteit van onze artikelen zo hoog mogelijk. Angela volgt regelmatig cursussen om haar kennis te blijven ontwikkelen.
Educatie en kwalificaties:
2024: DNA-analyse, IGene
2024: Orthomoleculair therapeut, Ortho Health Foundation
2019–2023: HBO-bachelor Voeding en Diëtetiek, Hogeschool van Amsterdam
2021: Foodjournalistiek, Fontys Hogeschool
Website
LinkedinÂ